Verdens tryggeste reisemål i 2022

MSN.COM RANGERTE NORGE SOM VERDENS TRYGGESTE LAND Å BESØKE I 2022

LONELY PLANET KÅRET NORGE SOM ET AV VERDENS TOPP TRE REISEMÅL FOR 2022

Skjolden Resort

Skjolden er kjent som «Porten til nasjonalparkene». Den ligger ved foten av Jotunheimen, Jostedalen og Breheimen nasjonalpark. Skjolden Resort består av 45 enheter og totalt 278 senger. Velg mellom store hytter med 10 senger, badstue & jacuzzi eller mellomstore leiligheter med 5-9 sengeplasser.

Start video

Skikjørernes paradis

Skjolden Resort er det perfekte utgangspunktet for deg som elsker ski! Om det er Randonee, pudderkjøring eller langrenn du foretrekker, kan Skjolden tilby deg helt unike opplevelser. Sogn Skisenter, og Sogndal skisenter er ansett å være et av Nordens beste områder for pudderkjøring pga. de store naturlige snømengdene dette området har. 

Området er et eldorado for deg som liker randonee. Skjolden ligger rett ved foten av både Jotunheimen, Breheimen og Josterdalen Nasjonalpark. Her finner du bla. Nord-Europas høyeste fjell, samt Europas største isbre. Her finner du alt fra familieutflukt mot Hurrungane til Jotunheimen Haute Route. En 5 dagers tur på 77 kilometer fra Sognefjellet til Gjendesheim. Her må du forsere 7208 høydemeter, åtte isbreer og syv fjelltopper på over 2000 meter, deriblandt Galdhøpiggen og Glittertind. Du kan også kjøre mot nord og gå på Josterdalsbreen, Europas største isbre.  

Turtagrø og Sognefjellet kan by på helt unike opplevelser for langrennløpere. Sognefjellet Sommerskisenter tiltrekker seg hvert år verdenseliten i langrenn og kan by på preparerte skiløper langt ut i juli. Ofte velger landslagene Skjolden Resort som utgangspunkt for skisamlinger på Sognefjellet.

Lokale aktiviteter

Skjolden er en liten bygd helt i enden av verdens lengste og dypeste fjord, Sognefjorden. Den har en unik beliggenhet i hjertet av de mest kjente nasjonalparkene: Jotunheimen, Jostedalen og Breheimen

Reisen til Skjolden

Skjolden ligger helt innerst i Sognefjorden.
Både fra Oslo, Bergen, Trondheim og Gardermoen er det ca. 5 timer bilkjøring på spektakulære veier over til Skjolden. 

REVIEWS

Helt fantastisk gjestfrie folk. Vi kom sent en kveld på Motorsykkel og fant ingen overnatting. Men Grace fikset overnatting tross fullt hus. Flott leilighet med en fantastisk komfort og utsikt. Tusen takk for et fantastisk opplevelse.
Tomas Jensen (Google)
Norway
Vi bodde her 3 netter i en av leilighetene. For en nydelig utsikt fra den store terrassen! Leiligheten har alt du trenger for et komfortabelt opphold! ! Veldig rent også. God beliggenhet hvis du liker å gå ut for en tur.
Sarah P. (Tripadvisor)
Belgia
Vi var 8 venner som tilbrakte 4 netter her. Leiligheten var ren, pent innredet, 2 TV, oppvaskmaskin og en vakker ute med to store terrasser. Det er 15 minutters kjøretur til Turtagrø og ganske nær Jostedalen! Et vakkert sted som jeg kan anbefale til alle!
Bjørn Erik Sørli (Tripadvisor)
Norway
Vi bodde 14 netter i Penthouse. Du kan ikke ønske deg mer. Hyggelig leilighet med alt du kan ønske deg. Utsikten er bare perfekt. Isbreer, fjell og nok til å gjøre i området. Personalet er mer enn hjelpsomme og vennlige.
Ron Meijer (Tripadvisor)
Netherlands
Start video
Start video
Logotype-04

Seasons

Find your travelstyle

Turistinformasjon